CrediNord – Suomalainen rahoitusyhtiö suomalaisille pk-yrityksille

Flowers
CrediNord Oy on vakavarainen, suomalainen rahoitusalan yritys. CrediNord Oy tarjoaa yrityslainaa 1 000 - 50 000   € tarpeen mukaan 6-24 kuukauden maksuajalla. CrediNord Oy sopii erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa yllättäviin kassavirran haasteisiin.

Nopea lainapäätös ja maksu tilillesi

CrediNordilta saat lainapäätöksen jopa tunnissa! Lainapäätös tehdään tunnissa, kun hakemus on asianmukaisesti täytetty ja tunnistautuminen on tehty maanantaista perjantaihin kello 8-18. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään viimeistään aukioloaikojen puitteissa. Lainatarjouksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa: Tee lainatarjouspyyntö ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla. Lainatarjouksen voi pyytää henkilö, jolla on yhtiön nimenkirjoitusoikeus.
Mikäli hyväksyt tarjouksen, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti saamiesi ohjeiden mukaisesti. Maksaminenkin sujuu CrediNordissa ripeästi: Maksamme yrityslainan tilillesi jopa samana päivänä, mikäli lainasopimus on allekirjoitettu arkipäivänä kello 16 mennessä.
Body2

Helppo hakeminen ja maksaminen sinun hyödyksesi

CrediNord on tehnyt yrityslainan hakemisen ja maksamisen nopeaksi ja mutkattomaksi. Sinun ei tarvitse varata aikaa lähimpään (jopa pitkänkin matkan päässä sijaitsevaan) pankkikonttoriin pankin aukioloaikoina. Sinun ei tarvitse kerätä pinoa erilaisia todistuksia yritystoiminnastasi tai vakuuksia aloittavana yrittäjänä. Sinun ei tarvitse odottaa lainapäätöstä pitkään ja ehkä riskeerata sitä isoa tilausta tai myydä ei-oota, kun asiakkaat haluavat ostaa nyt.
Kaikissa tilanteissa kannattaa muistaa, että lainatarjouksemme on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Yrittäjänä säästät aikaa, kun voit hoitaa kerralla yrityksen rahoitusasiat kuntoon ilman pitkiä lainaneuvotteluja. Kun sinä keskityt omaan ydinosaamiseesi, niin me CrediNordilla keskitymme tarjoamaan sinulle yrityslainaa helposti ja selkeästi.
Avoinna
ma-pe klo 8-18
asiakaspalvelu@credinord.fi
010 336 9700
Credinord OY
Y-tunnus 2994963-1