CrediNordin yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on yhtiöön nimenkirjoitusoikeus.

Kuka voi hakea lainaa CrediNordilta?

Hakeminen on helppoa: Täytä hakemus tunnistautuen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Tutustu lainatarjoukseen. Mikäli hyväksyt tarjouksen, allekirjoita lainasopimus sähköisesti ohjeiden mukaisesti.

Kuinka hakea yrityslainaa ja kauanko hakeminen kestää?

Lainapäätös tehdään tunnissa, kun hakemus ja tunnistautuminen on tehty ma-pe klo 8-18. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään viimeistään aukioloaikojen puitteissa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Yrityslaina maksetaan tilille jopa samana päivänä, mikäli lainasopimus on allekirjoitettu arkisin klo 16 mennessä.

Milloin yrityslaina maksetaan tilille?

Kyllä tarvitaan. Alle 20.000 euron yrityslainoissa riittää yksi henkilötakaaja. Yli 20.000 euron lainoissa vaaditaan kaksi henkilötakaajaa.

Tarvitaanko yrityslainaan henkilötakaus?

Kun yksityishenkilö takaa lainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta, kuten omasta velastaan. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti korkoineen, kuluineen ja perintäkuluineen.

Mitä henkilötakaus tarkoittaa?

Yrityslainaa voidaan antaa yrityksille, jotka ovat olleet toiminnassa 3 kuukautta ja yrityksen takaajalla tai yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Yhtiön toimialalla tai yhtiömuodolla ei ole merkitystä.

Minkälaiset yritykset voivat saada yrityslainaa?

Et sitoudu mihinkään pyytäessä lainatarjousta - se on täysin ilmainen! Lainasopimus astuu voimaan vasta, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja yrityslaina on maksettu tilille.

Sitoudunko johonkin, jos pyydän lainatarjousta?

Yrityslainassa on ainoastaan kiinteä kuukausikulu - ei muita kuluja! Lainatarjouksessa ja sopimuksessa ilmoitetaan selkeästi kuukausikulu. Maksat kulua ainoastaan kuukausilta, jolloin laina on käytössäsi.

Mitä kuluja yrityslainassa on?

Yrityslainaan ei lisätä laskutuskulua tai muita piilokuluja.

Lisätäänkö yrityslainaan laskutuskulu tai muita piilokuluja?

Kyllä voi. Maksat kulua ainoastaan kuukausilta, jolloin laina on käytössäsi. Yrityslainan voi aina maksaa etuajassa pois.

Voiko yrityslainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Lasku pitää olla maksettuna aina eräpäivään mennessä. Eräpäivä lukee laskussa ja lainatarjouksessa.

Milloin yrityslainan lasku pitää olla maksettu?

Lähetämme kirjallisen maksumuistutuksen, mikäli maksu viivästyy. Maksumuistutuksesta veloitamme muistutusmaksun ja viivästyskorot myöhästyneiltä päiviltä. Maksuviiveen edelleen jatkuessa tullaan yrityslaina irtisanomaan ja siirtämään perintäyhtiölle, jolloin maksettavaksi tulee ulkopuolisen perintäyhtiön kulu.

Tuleeko lisäkuluja, mikäli en ole maksanut yrityslainan laskua eräpäivään mennessä?

Jos et löydä etsimääsi vastausta, voit
kirjoita sähköpostin asiakaspalvelu@credinord.fi
tai soita meille 010 336 9700 (ma-pe klo 8-18)